logo

Acnebehandeling (vergoeding door zorgverzekeraar mogelijk)

Omdat wij gespecialiseerd zijn in acnebehandelingen worden de behandelingen door de meeste zorgverzekeraars voor een bepaald bedrag vergoed vanuit het aanvullende pakket.

Acne is een huidaandoening die vaak voorkomt in de puberteit, maar ook volwassenen kunnen er last van hebben. Het kan voor komen in het gezicht, maar ook op rug, schouders en borst. Acne ontstaat wanneer de talgklieren in de huid uit balans zijn. Dit kan komen door hormonen, medicatie, voeding, allergie, verkeerd gebruik van producten, verkeerd uitknijpen of krabben. Acne is een aandoening met een chronisch karakter: Acne verdwijnt niet van de ene op de andere dag.

De behandelingen zijn erop gericht om onzuiverheden vakkundig te verwijderen en de huid weer rustig te krijgen totdat uiteindelijk de acne geneest. Zelfs de lichtere vormen van acne vragen doorgaans langdurige aandacht.

 

Afhankelijk van de ernst en het soort acne zal er een behandelplan worden gekozen en zal de behandeling elke 4 tot 6 weken plaatsvinden en soms elke 2 weken. Een standaardbehandeling voor acne bestaat  niet.
Voor de huid met acne is een goede huidverzorging erg belangrijk. Verkeerde huidverzorgingsproducten kunnen acne verergeren en in sommige gevallen zelfs veroorzaken. We zullen je hierin goed advies geven. Deze combinatie-aanpak zorgt voor de snelste en beste resultaten.

Een peeling heeft ook gunstige effecten voor de acnehuid. Zo wordt de verhoorning bij de uitscheidingsgang van de talgklieren verminderd waardoor de huid wordt vernieuwd en gezuiverd, dit resulteert direct tot vermindering van comedones. Ook wordt de werking van de talgklieren genormaliseerd. Dus het kan voorkomen dat we een peeling adviseren voor het beste resultaat.

Acnebehandeling nieuwe klant - 75 minuten: € 45,00

Acnebehandeling 30 minuten: € 30,00

Acnebehandeling 45 minuten: € 45,00

Acnebehandeling 60 minuten: € 60,00