logo

Dermalogica®

Wanneer producten van Dermalogica® in aanraking komen met de huid gebeurt er iets bijzonders. Een gezonde, mooie huid, krijgt dan een andere betekenis. Dermalogica® is niet voor niets wereldwijd de eerste keus van professionele schoonheidsspecialisten en consumenten. Waarom? Omdat Dermalogica® zich al ruim 25 jaar met hart en ziel wijdt aan educatie, onderzoek en professioneel advies.

 

 

Je eigen huid kennen is een eerste vereiste voor een gezonde huid, een leven lang. De eerste stap daartoe is een bezoek aan een professionele Skin Care Therapist. Hier komt Studio Radíance in beeld. Wij beschikken over de Face Mapping® huidanalyse, een unieke methode om jouw huid, zone voor zone in kaart te brengen. De Skin Care Therapist geeft je aan de hand daarvan advies op maat.

Dermalogica® is een no-nonsense merk dat zich volledig richt op een gezonde huid. De verpakkingen zijn niet ontworpen om bij je badkamer te passen. Dermalogica® besteedt haar tijd aan het uitdenken van nieuwe, hightech, effectieve formules die leiden tot huidverbetering. Ze gebruikt nooit ongezonde ingrediënten als minerale oliën, lanoline en chemische kleur- en geurstoffen.