logo

Injectables (Botox & Fillers)

Cosmetisch arts Annemarie Smits is sinds 2010 eigenaresse van Mooi Medisch Sportief. Ze verzorgt sinds een paar jaar bij ons de injectables en werkt met de beste producten die er zijn in de cosmetische geneeskunde.

Annemarie staat voor een open en transparante communicatie met de klant: “We gaan eerst in gesprek en ik beantwoord al je vragen. Mijn handelsmerk is 'natuurlijk'. Ik licht mijn klanten goed voor en bewaak de esthetica. Hierdoor weet de klant precies wat hij/zij mag verwachten als resultaat.

Om van alle nieuwe ontwikkelingen en behandelingen op de hoogte te blijven gaat Annemarie naar internationale anti-ageing congressen. “Ik vind ontwikkeling erg belangrijk. We willen onze klanten de nieuwste én veiligste mogelijkheden bieden op het gebied van de cosmetische geneeskunde. Om dit te kunnen bieden kijken we kritisch naar nieuwe behandelmogelijkheden voordat we die aanbieden.”

Botox®
Botox®, oftewel botuline toxine, is een natuurlijk eiwit, geproduceerd door de bacterie Clostridium Botulinum. De naam Botox® is een geregistreerde merknaam van het bedrijf Allergan Inc, de grootste producent ter wereld. Botox® remt de overdracht van prikkels van de zenuw naar de spier en gebruiken we voor het vervagen van dynamische rimpels. Dynamische rimpels ontstaan op plaatsen in het gezicht waar de mimiek sterk is, zoals bij de frons, het voorhoofd en rondom de ogen. Doordat de spiertjes niet meer of minder goed kunnen samentrekken, trekt de huid glad bij fijne lijntjes en vervagen diepe rimpels. Met Botox® kun je bovendien de vorming van (meer) rimpels voorkomen.
Al sinds de jaren 90 wordt Botox® toegepast voor cosmetische doeleinden. De oorsprong van Botox® ligt echter bij de specialismen neurologie en oogheelkunde die botox gebruiken om spastische spieren te laten verslappen. Een Botox® behandeling is veilig. Het middel heeft alleen een tijdelijk effect op de behandelde spier en geen invloed op de rest van het lichaam. Bovendien zal de behandelde spier zich volledig herstellen na enkele maanden.

Fillers
Fillers zijn injectables op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die van nature voorkomt in het lichaam, onder meer in de huid. Hyaluronzuur zorgt ervoor dat onze huid vocht vast kan houden. Tijdens het verouderingsproces neemt de eigen capaciteit om hyaluronzuur aan te maken af. Dit draagt bij aan verslapping van de huid, huidplooien en volumeverlies.
We kunnen met een filler statische rimpels opvullen, waardoor deze vervagen of zelfs verdwijnen. Lijnen en vouwen die zichtbaar zijn in een ontspannen gezicht worden statische rimpels genoemd. Ook zetten we ze in voor het herstel van volume in delen van het gezicht die dit zijn verloren, zoals de wangen en jukbeenderen. Daarnaast zijn fillers toe te passen voor meer volume in de lippen.

Dr. Annemarie Smits heeft de bewuste keuze gemaakt om alleen met fillers van het merk Teosyal® te werken. Wij werken nooit met permanente fillers. Teosyal® is te verkrijgen in diverse varianten, elk speciaal gemaakt voor specifieke doelen en effecten.

 

Botox® behandelingen

Fronsrimpels  €  150,00
Voorhoofdrimpels  €  150,00
Kraaienpootjes  €  150,00
Fronsrimpels en voorhoofdrimpels  €  275,00
Voorhoofdrimpels, fronsrimpels en kraaienpootjes  €  400,00
Wenkbrauwlift tweezijdig  €    75,00
Dubbele wenkbrauwlift tweezijdig  €  150,00
Anti transpiratiebehandeling oksels  €  600,00

 

Teosyal® Hyaluronzuur behandelingen

Global Action Per 1,0 ml  €  370,00
First Lines Per 0,7 ml  €  225,00
Deep Lines Per 1,0 ml  €  395,00
Ultra Deep Per 1,0 ml  €  425,00
Kiss Per 1,0 ml  €  395,00
Ultimate (liquid facelift) Per 1,0 ml  €  425,00
Ultimate (liquid facelift) Per 3,0 ml  €  900,00
Redensity I Per 1,0 ml  €  225,00
Redensity II Per 1,0 ml  €  375,00