logo

Marc Inbane

Door het drukke en gehaaste leven én de beperkte zonuren in eigen land is het lastig om een mooi vakantiekleurtje op te bouwen. En als de zon schijnt, heb je te maken met schadelijke UV-straling.

De Natural Tanning Spray van Marc Inbane biedt uitkomst. Je kan hiermee op een gezonde en veilige manier het gehele jaar door een natuurlijk bruin kleurtje hebben. De spray werkt snel en eenvoudig. Je kunt het zelf aanbrengen en het resultaat is een natuurlijk egaal gebruinde huid. De Natural Tanning Spray blijft tot 5 dagen zitten zonder vlekken, strepen of het bekende worteleffect.

 

Veilig
Marc Inbane Natural Tanning Spray voldoet aan de nieuwste EU-regelgeving betreffende cosmetische producten. Het is dermatologisch getest en wordt dagelijks gebruikt door huidspecialisten en visagisten. Dankzij de natural tanning spray hoef je niet meer in aanraking te komen met de schadelijke UV-straling van de zon of de zonnebank. Het product is geschikt voor alle huidtypes en kan voor het gehele lichaam gebruikt worden.

Gebruik
Marc Inbane Natural Tanning Spray is ontwikkeld voor frequent gebruik. De flacon dient vóór gebruik goed geschud te worden. Houd de flacon ongeveer 30 centimeter van de huid af en spray met een vloeiende beweging. De vernevelde mist dient ongeveer 10 minuten te drogen, maar dit kan versneld worden door een haardroger. De spray blijft tot 5 dagen zitten en één flacon is tot 60 keer te gebruiken voor het gezicht en de hals.

Natuurlijke ingrediënten
Marc Inbane Natural Tanning Spray is verrijkt met plantaardige, voedende en authentieke ingrediënten waaronder Aloë Vera, Ginkgo en vitamine E.