logo

Micro Skin Polish

De Micro Skin Polish (MSP) is geschikt om voortijdige veroudering tegen te gaan. MSP kan grove poriën en acne littekens minder zichtbaar maken en een doffe en verslapte huid weer laten stralen.

Voor de MSP behandeling gebruiken we een hulpmiddel: een wonderlijk apparaat dat 3 krachtige en veilige technologieën in zich heeft. Een MSP behandeling duurt 1 uur en geeft je een beduidend frisse, stevige, egale en gladde huid.

 

  • Stap 1
    Met een speciale vacuümtechniek met steriele microkristallen halen we laagjes oude huidcellen weg (microdermabrasie genaamd). De productie van collageen en elastine komt op gang waardoor nieuwe huidcellen ontstaan. Na deze stap is uw huid schoon en ontvankelijk voor actieve werkstoffen.
  • Stap 2
    Een hoogwaardig hyaluronzuur wordt in de huid gebracht. Dit zorgt voor een goede hydratatie en het vult kleine oneffenheden en lijntjes op. Dit doen we met een Cold Laser. Dit is volkomen veilig voor de huid. Er komt hierbij geen warmte vrij. De Cold Laser herstelt het volume en de elasticiteit van de huid.
  • Stap 3
    Je huid krijgt een voedend en beschermend polishing serum. Het serum bevat vitaminen, essentiële oliën, anti-oxidanten,olie en een zonnefactor. Het serum wordt met de polisher diep in de huid gemasseerd.

De Micro Skin Polish is eenmalig toe te passen of als kuur.

Eenmalige behandeling: € 75,00

Kuur van 4 behandelingen: € 262,50 (50% korting op laatste behandeling)

Kuur van 8 behandelingen: € 525,00 (100% korting op laatste behandeling)