logo

Permanente make-up PMU

Mariska van Rooij is de specialiste die bij ons de permanente make-up verzorgt. Ze neemt de tijd voor je en geeft een duidelijk en eerlijk advies. Haar kracht is het aanbrengen van 'natuurlijke' permanente make-up.

“De kunst van goede PMU is dat het niet opvalt. Er zijn helaas veel slechte voorbeelden van permanente make-up, uitgevoerd door onervaren personen. Ik voer enkel en alleen PMU behandelingen uit en richt me daar volledig op. Ik volg mastertrainingen en beheers de allernieuwste technieken.”

De beste pigmenten
Met geavanceerde apparatuur worden micropigmenten in de huid aangebracht. Er wordt gewerkt met flinterdunne naaldjes en uiteraard de beste pigmenten.

Vaak wordt permanente make-up vergeleken met een tatoeage. De manier van werken lijkt op elkaar, maar er zijn grote verschillen. PMU gaat veel minder diep in de huid dan een tatoeage. Dit is belangrijk om perfecte kleurresultaten te krijgen. Hoe dieper het pigment, hoe meer de kleur optisch zal veranderen door het aantal huidlagen dat over de kleur zit. PMU wordt oppervlakkiger aangebracht, zodat de PMU de gewenste kleur krijgt en niet meer verandert.

Om het mooiste resultaat te verkrijgen, zijn er meestal twee behandelingen nodig. Je betaalt overigens maar voor één behandeling.

 

Per behandeling

Eyeliner boven   €  229,00
Eyeliner onder   €  199,00
Eyeliner compleet   €  299,00
Eyeliner 2 kleuren of extra breed  €  399,00
Wenkbrauwen schaduwtechniek   €  299,00
Wenkbrauwen hairstroke-techniek   €  319,00
Wenkbrauwen Microblading  €  319,00
Lipliner   €  299,00
Lippen ingeschaduwd   €  349,00
Lippen volledig ingekleurd   €  395,00
Foutieve PMU corrigeren vanaf   €  295,00
Opfrissen make-up vaste klant elk jaar   €    99,00
Opfrissen make-up nieuwe klant vanaf   €  149,00
Intake gesprek*   €    30,00
 
*Wordt in mindering gebracht bij behandeling op dezelfde dag.