logo

Studio Radíance

Sinds 2003 is Bauke van 't Hullenaar de eigenaresse van Studio Radíance. Ze streeft er al vanaf het begin naar 'de beste en meest complete salon in Dongen en omgeving' te zijn. In de loop der jaren heeft Bauke hard gewerkt om jou het aanbod te kunnen bieden dat ze voor ogen had. En dit is gelukt! Naast schoonheidsbehandelingen, huidverbeteringsbehandelingen (Micro Skin Polish) en definitief ontharen kun je bij Radíance ook terecht voor permanente make-up, botox en fillers, wimperextensions, tanning zonder zon, make-up en parfums. Het plaatje is compleet. Hoewel... de wereld van de beauty nooit stilstaat ... Bauke zal je in de toekomst vast weer verrassen!

 

Beauty Trio
Ook heeft Studio Radíance twee shop-in-a-shops. Pedicuresalon Anita van der Korput en Kapsalon Les Cheveux. Bij Studio Radíance kun je je dus letterlijk van top tot teen laten verwennen. Het 'beauty-trio' organiseert regelmatig arrangementen. Dan kun je op dezelfde (mid)dag of ochtend drie ontspannen stops maken. Praktisch én gezellig! Check de agenda voor data.

We doen veel moeite om het je zo comfortabel mogelijk te maken. Een vriendelijke ontvangst, een fijne behandelstoel, ontspannen muziek en uiteraard hoogwaardige producten die hun beloften waarmaken. Heb je nog vragen, wensen of ideeën? Laat het ons gerust weten.

Heel graag tot ziens bij Studio Radíance!