Zoeken
 

Gimber

Feel good vibes met Gimber!

Af en toe een oppepper nodig? Dan hebben we iets leuks voor je: Gimber. Dit is een rebels feel good concentraat met biologische gember, citroenen en andere kruiden en specerijen. Gember staat bekend om haar rustgevende en maagvriendelijke eigenschappen.

Hoe het werkt
Je voegt een scheutje Gimber van 20-30 ml toe aan een glas water of spa rood. Ook lekker om het te mixen met warm water als alternatief voor thee. Of als kick in een cocktail of bowl.

Hoe lang doe je met een flesje?
700 ml is goed voor 25 glazen. Gimber is bij ons verkrijgbaar vanaf 50 ml. Een ideaal volume om het te proberen. En ook handig om mee te nemen in je tas of binnenzak.

Gimber is 100% natuurlijk

Gimber laat je smaakpapillen dansen zonder dat je de dag erna hoofdpijn hebt. Geeft alcoholvrij een nieuwe dimensie. Geen flauw 0,0 bier dat je buik opblaast, maar een gezond drankje met een krachtige smaak.

Lekker als superfoody ontbijtdrankje, non-alcoholisch aperitief of als kick in je theetje of mocktail. Leuk voor jezelf of als cadeautje.

Proeven? Vraag naar Gimber in de salon.

Welke Gimber varianten zijn verkrijgbaar bij Studio Radíance?

Gimber is verkrijgbaar in tal van smaakjes en volumes. Wij kozen twee lekkere varianten voor je uit.

Gimber No1 The Original

Dit is de klassieke Gimber is de Gimber No1 The Original met vooral een krachtige gembersmaak. Ben jij avontuurlijk ingesteld? Proef het bij ons in de salon.

Ingrediënten: concentraat van biologische gember, citroen, kruiden, rietsuiker en specerijen.

Verkrijgbaar bij Studio Radíance in 700 ml, 500 ml, 200 ml en 50 ml.

Gimber Sweet Lilly

Gimber met een extra zoet smaakje is de variant Gimber Sweet Lilly. Ben jij ook toe aan iets anders dan anders? Probeer het en je bent om.

Ingrediënten: concentraat van biologische gember, tropische passievrucht, sappige ananas, kurkuma en specerijen.

Verkrijgbaar bij Studio Radíance in 200 ml.