Zoeken
 

Ontharen en verven

Ontharen | harsen en epileren

Niks zo ontsierend en frustrerend als beharing op plekken waar je het niet wilt hebben, zeker als je van nature een donkere haarkleur hebt. Laat je haartjes harsen of epileren en je bent weer weken verlost.

Wenkbrauwen epileren/harsen

15,00

Bovenlip, kin of kaaklijn

12,50

Bovenlip & kin

17,50

Bovenlip, kin & kaaklijn

22,50

Onderbenen

27,50

Gehele benen

45,00

Oksels

22,50

Bikinilijn

24,50

Rug of borst man

32,50

Rug (alleen bovenkant incl. schouderbladen)

Rug of hele borst

37,50
Afspraak maken

Verven | wimpers en wenkbrauwen

Zijn je wimpers en wenkbrauwen van nature licht van kleur? Dan is het verven van wimpers en/of wenkbrauwen een aanrader. De voordelen: je staat minder lang voor de spiegel, gebruikt minder make-up en je bent altijd een beetje ‘aangekleed’.

Wimpers of wenkbrauwen

15,00

Wimpers en wenkbrauwen

24,50

Lash Volume Lift

59,50

Een Lash Volume Lift zorgt voor een krul in de natuurlijke wimpers. Je wimper haartjes worden om siliconen pads gekruld, gefixeerd met een speciale Lash Lift lotion en vervolgens geverfd. Hierdoor blijven je wimpers 6 tot 9 weken in een mooie natuurlijke krul.

Afspraak maken

Definitief ontharen met MedCos® IPL

Harsen, scheren en epileren is voor veel vrouwen en mannen het hele jaar door een terugkerend en tijdrovend ritueel. MedCos® IPL biedt een pijnloze, veilige en snelle manier om definitief je lichaamshaar te verwijderen.

80-90% haargroeireductie met MedCos® IPL
Met het innovatieve MedCos® IPL apparaat is het mogelijk om ongewenste haargroei effectief aan te pakken. IPL betekent ‘Intense Pulsed Light’ en staat voor hoogenergetisch pulserend licht dat op de huid wordt gericht. Simpel gezegd wordt de haarwortel door de lichtflits vernietigd, waarna er geen haar meer uit kan groeien. Na afloop van een kuur wordt gemiddeld 80-90% haargroeireductie bereikt. Het noodzakelijk aantal behandelingen van een ontharingskuur en het uiteindelijke reductieresultaat is afhankelijk van het haar- en huidtype en de plek.

Wel of niet geschikt voor MedCos® IPL?
Rode, blonde en grijze haren, alsmede overgangs-/ donsbeharing hebben geen pigment en kunnen niet met IPL behandeld worden. Ook voor mensen met een negroïde en getint huidtype is IPL ongeschikt.

Behandeling definitief ontharen
De MedCos® IPL tool wordt geplaatst op het huidoppervlak. Met opeenvolgende flitsen behandelen we het gewenste huidgebied. Op het moment van de lichtflits, die slechts een paar milliseconden duurt, kun je een lichte prikkeling voelen. Gewoonlijk stelt men, zelfs bij een uiterst gevoelige huid, geen bijzondere reactie vast, maar soms kan de huid na de behandeling tijdelijk rood worden. Dit verdwijnt binnen enkele uren.

Kuur van tien behandelingen
Tussen opeenvolgende behandelingen ligt een periode variërend van zes tot twaalf weken. Vanwege de haargroeicyclus zijn er meerdere behandelingen nodig om de haarfollikels definitief uit te schakelen. Een kuur van gemiddeld tien behandelingen is nodig voor een goed eindresultaat. Om het resultaat van de kuur optimaal te houden adviseren we elk jaar tenminste een vervolgbehandeling.

Tijdens MedCos® IPL kuur niet epileren of harsen
Het zichtbaar hoogenergetisch gepulseerd licht van de MedCos® IPL is veilig waardoor speciale voorzorgsmaatregelen overbodig zijn. Het is wel van belang om, gedurende de periode dat je een ontharingskuur ondergaat, niet te epileren of te harsen.

Het is raadzaam om gedurende een bepaalde periode vóór en ná een ontharingsbehandeling de betreffende plek te beschermen tegen het zonlicht. Door het zonlicht wordt namelijk de aanmaak van pigment geactiveerd. Het risico bestaat dan dat de huid door de toename van het pigment de licht-energie opneemt, waardoor de behandeling en het uiteindelijke resultaat minder effectief kan zijn.

Prijzen per behandeling

Bovenlip of kin

16,50

Bovenlip en kin

26,50

Oksels

31,50

Bikinilijn

36,50

Armen

40,00

Onderbenen

81,50

Hele benen

126,50

Borst man

49,50

(bovenkant incl. schouderbladen)

Rug man

99,50
Afspraak maken