Zoeken
 

Make-up

Make-up

Gratis make-up advies

Wij geven je graag gratis make-up advies na je behandeling op basis van je huidtype, tint, kleur ogen en haar. Het is ook mogelijk om los van een behandeling langs te komen voor gratis make-up advies.

Afspraak maken

Subtiele feest make-up

Heb je een bijzondere gelegenheid en ben je zelf niet zo’n ster in make-up aanbrengen? Wij verzorgen graag een subtiele feest make-up die er naturel uitziet en je de hele dag of avond laat schitteren.

Subtiele feest make-up

17,50
Afspraak maken

Party make-up

Een feestje op de agenda? Studio Radíance is zeer ervaren in het aanbrengen van feest make-up. Wij gebruiken hiervoor de make up van het merk beMineral. Dit merk is 100% natuurlijk en sluit de huid niet af waardoor deze make up zelfs door mensen met een gevoelige huid goed te verdragen is.

Party make-up

25,00
Afspraak maken

Proefbruidsmake-up

Is jouw grote dag in zicht? Dan moet je make-up geregeld zijn, toch? Wij verzorgen graag je proefbruidsmake-up. We geven je advies in de salon en proberen het een en ander uit, totdat het helemaal naar je zin is. Een stukje voorpret dat je niet mag missen!

Proefbruidsmake-up

60,00
Afspraak maken

Bruidsmake-up

Als de dag is aangebroken, komen we naar je toe en brengen de make-up aan die je hebt gekozen in de salon. En daarna ben je er helemaal klaar voor!

Bruidsmake-up aan huis

30,00
Afspraak maken