Zoeken
 

Skin Specials

Skin Specials

Soms heeft je huid behoefte aan een beetje extra aandacht. Door hormonale schommelingen, lange dagen of… gewoon de leeftijd. Hiervoor hebben we de Skin Specials. Dit zijn speciale behandelingen voor huidverjonging- en/of verbetering, zoals een kruidenpeeling, MicroSkinPolish, een acnebehandeling en een bindweefselmassage.

Vraag in de salon welke Skin Specials jouw huid kan hebben.

Décaar Kruiden Peeling

Een peeling is een dieptereiniging. Bij het horen van het woord peeling denk je daarom misschien al aan afzien, vervellen en een rode huid. Bij de Décaar Kruiden Peeling is dit allemaal niet aan de orde. De peeling is samengesteld uit algen, kruiden en perfluorcarbon. Dit maakt de peeling zelfs geschikt voor de meest gevoelige huidtypen.

Behandeldoelen Décaar Kruiden Peeling

 • ontstekingen afremmen of stoppen
 • de talgklierproductie normaliseren
 • beschadigde cellen herstellen
 • de huid verzachten
 • stimuleren van collageen- en elastineproductie

Prijzen

De kruidenpeeling is eenmalig preventief toe te passen of als kuur.

Eenmalige behandeling

79,50

Kuur van drie behandelingen in twee weken

198,50

(50% korting op de 3e behandeling)

Afspraak maken

MicroSkinPolish

De Micro Skin Polish (MSP) is geschikt om voortijdige veroudering tegen te gaan. MSP maakt grove poriën en acne littekens minder zichtbaar en laat een doffe en verslapte huid weer stralen.

Voor de MSP behandeling gebruiken we een hulpmiddel van het merk Medcos: een wonderlijk apparaat dat drie krachtige en veilige technologieën in zich heeft. Een MSP behandeling geeft je een beduidend frisse, stevige, egale en gladde huid.

 • Stap 1
  Met een speciale vacuümtechniek met steriele microkristallen halen we laagjes oude huidcellen weg (microdermabrasie genaamd). De productie van collageen en elastine komen op gang waardoor nieuwe huidcellen ontstaan. Na deze stap is je huid schoon en ontvankelijk voor actieve werkstoffen.
 • Stap 2
  Een hoogwaardig hyaluronzuur wordt in de huid gebracht. Dit zorgt voor een goede hydratatie en het vult kleine oneffenheden en lijntjes op. Dit doen we met een Cold Laser. Dit is volkomen veilig voor de huid. Er komt hierbij geen warmte vrij. De Cold Laser herstelt het volume en de elasticiteit van de huid.
 • Stap 3
  Je huid krijgt een voedend en beschermend polishing serum. Het serum bevat vitaminen, essentiële oliën, antioxidanten, olie en een zonnefactor. Het serum wordt met de polisher diep in de huid gemasseerd.

Prijzen

De Micro Skin Polish is eenmalig toe te passen of als kuur.

Eenmalige behandeling

75,00

Kuur van vier behandelingen

262,50

(50% korting op laatste behandeling)

Afspraak maken

Bindweefselmassage voor een natuurlijke facelift

Studio Radíance is gespecialiseerd in bindweefselmassage voor gezicht, hals en decolleté. Door middel van diepe en middeldiepe grepen maken we de huid als het ware wakker waardoor de diepere huidlaag, de onderhuid, zich gaat vernieuwen. Door deze huidlaag los te maken van de opperhuid gaat je huid zelf hyaluron aanmaken en worden fijne lijntjes minder zichtbaar. Een bindweefselmassage is een natuurlijke manier om je huid zonder kunstgrepen te verjongen en verstevigen.

Bindweefselmassage intens

Wij houden van helderheid: een bindweefselmassage is een pittige massagekuur. Met name de eerste behandeling kan intens zijn, omdat de huid eerst intensief gereinigd wordt en vervolgens stevig gemasseerd om de verklevingen los te maken. De tweede en volgende behandelingen voelen minder heftig aan. Houd na de bindweefselmassage wel rekening met een beurs gevoel dat enkele dagen kan aanhouden.

Prijzen

Bindweefselmassage gelaat

37,50

Als aanvulling op een behandeling naar keuze

25,00

Kuur van 6 behandelingen in 6 weken (i.p.v. € 225,00)

200,00
Afspraak maken

Acnebehandeling

Studio Radíance is gespecialiseerd in acne behandelingen. Het is mogelijk dat je zorgverzekeraar de acne behandelingen vergoed. Check hiervoor je polis.

Acne is een huidaandoening die vaak voorkomt in de puberteit, maar ook volwassenen kunnen er last van hebben. Het kan voorkomen in het gezicht, maar ook op rug, schouders en borst. Acne ontstaat wanneer de talgklieren in de huid uit balans zijn. Dit kan komen door hormonen, medicatie, voeding, allergie, verkeerd gebruik van producten, verkeerd uitknijpen of krabben. Acne is een aandoening met een chronisch karakter: acne verdwijnt niet van de ene op de andere dag.

Acne behandelplan

De acne behandelingen zijn erop gericht om onzuiverheden vakkundig te verwijderen en de huid tot rust te brengen totdat uiteindelijk de acne geneest. Zelfs de lichtere vormen van acne vragen doorgaans langdurige aandacht. Een standaardbehandeling voor acne bestaat  niet. Voor de een is een behandeling elke vier tot zes weken zinvol, voor de ander elke twee weken. Afhankelijk van de ernst en het soort acne stellen we een behandelplan op.

Acne huidverzorging

Voor de acne huid is een goede huidverzorging erg belangrijk. Verkeerde huidverzorgingsproducten kunnen acne verergeren en in sommige gevallen zelfs veroorzaken. Wij adviseren je over welke producten je beter wel en welke je beter niet kunt gebruiken.

Acne peeling

Een (kruiden)peeling kan een gunstig effect hebben op de acnehuid. Het vermindert de verhoorning bij de uitscheidingsgang van de talgklieren waardoor de huid wordt vernieuwd en gezuiverd. Dit resulteert direct tot vermindering van comedonen. Ook wordt de werking van de talgklieren genormaliseerd.

De combinatie behandelen-producten zorgt voor de snelste en beste resultaten.

Prijzen

Acnebehandeling 60 minuten

54,00

nieuwe klant

Acnebehandeling 30 minuten

37,50

Acnebehandeling 45 minuten

54,00

Acnebehandeling 60 minuten

69,50
Afspraak maken

 

Fijne producten voor de vette (acne) huid