Zoeken
 

Nagels Shellac Gelpolish

Shellac GelPolish

Wij zijn ook hét adres voor nagels lakken in Dongen. Mooie, verzorgde handen en keurig gelakte nagels zijn voor veel vrouwen een regelrechte uitdaging. Maar wij hebben de oplossing: een gelnagellak die zeer goed blijft zitten: Shellac Gel Polish. Met dit topmerk kunnen wij lezen en schrijven.

Mooie verzorgde nagels met Shellac

Mooie verzorgde nagels zijn het visitekaartje van elke vrouw. Wij lakken je nagels op professionele wijze met Shellac gelnagellak. Ook meteen zijdezachte handen? Boek dan een manicurebehandeling vooraf en je handen lijken tien jaar jonger.

Waarom Shellac?

  • beschermt de natuurlijke nagel
  • vijlen en opruwen niet meer nodig
  • binnen acht minuten pijnloos verwijderd
  • hoogglans
  • drie weken lang resultaat
  • ook voor mooie zomervoetjes: blijft lang zitten

ideaal voor een feestje, vakantie of speciale gelegenheid

Let op!
Geen nagelverlenging en nailart.

Shellac behandeling

37,50

Shellac verwijderen incl. mini manicure

18,50

Summer Feet

32,50

Shellac op de teennagels. Ongeveer 6 weken plezier van!

Afspraak maken

Manicurebehandeling

Ruwe, droge handen en kloofjes? Boek bij ons een manicurebehandeling voor zijdezachte handen, verzorgde nagelriemen en keurig gevijlde nagels.

Manicurebehandeling

24,50
Afspraak maken

Pedicure | Anita van der Korput

Naast een gezonde huid, mooie nagels en handen is het ook fijn om zachte, pijnloze voeten te hebben. Onze pedicure Anita van der Korput heeft 30 jaar ervaring. Haar salon is gevestigd in het pand van Studio Radíance.

Je kunt kiezen voor pure voetverwennerij, het behandelen van probleemnagels, of allebei natuurlijk. Een nagellak aanbrengen behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Na elke behandeling worden uw voeten lekker ingemasseerd met een verzorgende voetcrème.

Voor vrijblijvende informatie, advies of het maken van een afspraak kun je bellen naar 06 292 572 80 of een e-mail sturen naar anita@vdkorput.nl.